• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

AirPods Pro

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Magi for ørene dine!

AirPods Pro er utstyrt med aktiv støyreduksjon som gir deg en herlig lyd. Støyreduksjonen demper lydene i omgivelsene slik at du kan nyte musikken din i fred og ro. Når du skal snakke med noen, har de en transparent modus der mikrofonen på øretelefonene tar inn lyden fra omverdenen og gir deg lyd i krystallklar HD, slik at du kan kommunisere klart med omgivelsene dine. Nye Pro har også et helt annet design, et in-ear design. Inkludert i pakken finnes det tre forskjellige størrelser slik at du du får akkurat den passformen som passer for deg og ørene dine. Apples nye H1 lydchip finnes selvfølgelig også inne i øretelefonene for å gi deg best mulig lyd. Med trykksensorer på AirPodsene kan du enkelte bytte låt, pause/spille, snakke med Siri eller bytte mellom støyreduserende og transparent modus. Du kan selvfølgelig også snakke med Siri ved å si «Hei, Siri», akkurat som på 2. generasjon av vanlige AirPods. Etuiet som følger med øretelefonene har naturligvis også trådløs lading. Og akkurat som for iPhone 2019, får du i tillegg en ledning med USB Type-C til lightning.

AirPods Pro Deksel 

Beskytt etuiet til dine AirPods Pro med et deksel! Her hos oss på SkalHuset.no finner du et variert utvalg av deksler og etuier til dine AirPods Pro. I tillegg til å ha en beskyttende funksjon, kan du legge et personlig preg på etuiet ditt. Dekslene våre kommer i forskjellige farger som svart, lilla, gul, blå og brun, bare for å nevne noen. Vi har også tilbehør i forskjellige materialer som TPU, silikon, PU-skinn og ekte lær. Noen av produktene kommer også med en karabinkrok, slik at du enkelt kan feste etuiet til buksene dine, nøkkelringen eller kanskje også jakken. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan oppbevare øretelefonene dine. 

Når du har valgt hvilket AirPods Pro-etui eller deksel du vil kjøpe, må du ikke glemme at du på SkalHuset får både rask og gratis frakt. Og hvis du har noen spørsmål, kan du sende oss en e-post, starte en chat eller hvorfor ikke ringe oss – vi er her for å hjelpe deg!

 

 

Produktet er lagt til i handlekurven din