• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S7

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 er en telefon utover det vanlige. I tillegg til det moderne designet er telefonen både vann- og støvavvisende. Det kan da være lett å tenke at telefonen ikke trenger mer beskyttelse. Siden vi nesten alltid har mobiltelefonen med oss ​​overalt, er det viktig å også beskytte den mot riper og slitasje.

Her på Skalhuset.se finner du alt du trenger til Samsung Galaxy S7, og dessuten til en veldig god pris. Billige skjell og etuier er noe vi tar for gitt.

På nettsiden vår finner du et bredt utvalg av mobildeksler, mobildeksler, skjermbeskyttere og annet mobiltilbehør du kanskje vil bruke til telefonen din. Tanken vår er at du skal finne alt du trenger til mobilen uten å måtte betale en formue. Et billig skall bør være en selvfølge, og valgene skal være store.

Vi har et stort utvalg av billige mobildeksler og billige mobildeksler som passer perfekt til din modell. Sett ditt personlige preg på telefonen din ved å velge et deksel eller etui du liker. Vi har etuier med mange ulike funksjoner, som etuier med kortrom, etuier med stativ som gjør at du enkelt kan bruke skjermen som TV og mer klassiske etuier som beskytter telefonen godt. På skallfronten har vi både billige og mer eksklusive skjell. Håper du finner en beskyttelse som passer deg.

Skalhuset.se tilbyr ikke bare beskyttelse for din mobiltelefon, men også annet mobiltilbehør du måtte trenge for å gjøre hverdagen din enklere. Vil du beskytte skjermen maksimalt? Test deretter den bestselgende skjermbeskytteren i herdet glass, som vil gi din Galaxy S7 god beskyttelse. Vil du enkelt kunne se skjermen i bilen? Hos oss finner du bilholdere til gode priser til flere av våre populære modeller. Du finner også kabler og ladere til telefonen din billig på vår nettside.

Er det noe du lurer på? Ikke nøl med å spørre oss!

Produktet er lagt til i handlekurven din