• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone 8 Etui

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

iPhone 8 etui

En god måte å beskytte mobilen din er med et iPhone 8 mobiletui. I tillegg til den beskyttende funksjonen til etuiet, er det også et praktisk tilbehør til mobiltelefonen din. Med vårt store utvalg av iPhone 8-etuier, tror vi at du vil finne noe du liker. De mest populære etuiene kalles lommeboketuier, da de ligner på en lommebok med plass til både kort og sedler. Det finnes også større modeller av lommeboketui som også har plass til mynter. Våre iPhone 8 mobiletuier kommer i mange forskjellige varianter, design, materialer og farger. Vi har etuier som er laget av ekte lær og PU-skinn. Selve holderne som holder mobilen festet er vanligvis laget av TPU eller hardplast.

Vi har mange forskjellige farger å velge mellom, som for eksempel svart, lysebrun, rød, roségull, gull og mange flere. Vi har også forskjellige etui og futteral som er mønstret, og selvfølgelig også ensfargede etuier eller futteraler. Hvis du mot formodning ikke ønsker en kortlomme på tilbehøret ditt, er det selvfølgelig også mulig å kjøpe et uten kortlomme. Du trenger ikke bruke lommen hvis du ikke vil, men det kan være smart å ha hvis du ombestemmer deg!

Mobiletuiene vi tilbyr kommer blant annet fra kjente merker som Otterbox, Qialino, Rock, Nillkin, Dux Ducis, CaseMe og flere andre. Vi har også no name-etuier som fungerer minst like bra. Vi har produkter i alle prisklasser, alt for at du skal finne det mobiltilbehøret du leter etter. Vi håper og tror at du vil finne produktet du leter etter her hos oss på SkalHuset!

 

Produktet er lagt til i handlekurven din