• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy A71 Deksel

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Et mobildeksel til din Samsung Galaxy A71 er en veldig enkel og rimelig forsikring når ulykken er ute. Foruten dets beskyttende funksjon, gir et deksel Samsung Galaxy A71 et personlig preg. Noen vil ha Samsung Galaxy A71 mobildeksel i mønstre som marmor, prikker eller hjerter. Andre vil ha enkle, svarte produkter, og enkelte igjen ønsker at deres Samsung Galaxy A71 skal ha et deksel med heftig design som skiller seg ut i mengden. Foruten litt billigere og enklere deksler, kan du hos oss på SkalHuset også finne en masse deksler fra kjente merker. 

Våre deksler kommer også i ulike materialer som TPU, silikon, PU-skinn og ekte skinn. Vårt mål er også å kunne tilby deg som kunde et stort og bredt utvalg av miljøvennlige deksler. Dette er virkelig noe som er i vinden i dag, hvor man i forhold til alt fra mobildeksler til transport og håndtering tenker økologi og bærekraft. Er du en person som er litt mer uvøren, så har vi hos SkalHuset Samsung Galaxy A51 deksler som er svært slitesterke og støtsikre, noe som øker sjansen for at telefonen holder hvis du mister den. Og hvis du jobber under tøffe forhold kan disse hjelpe til å beskytte mobilen. 

Uansett hva du leter etter kan vi på SkalHuset hjelpe deg. Hvis du av en eller annen grunn ikke skulle finne noe som passer deg, kan du alltid kontakte vår kundeservice på support@skalhuset.no så hjelper vi deg der!  

Produktet er lagt til i handlekurven din