• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Huawei P30 Pro Skjermbeskytter

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Vi på skalhuset.no ønsker at telefonen din alltid skal være så sikker og godt beskyttet som overhodet mulig. Vi selger derfor mange forskjellige skjermbeskyttere til Huawei P30 Pro i både herdet glass og plastfilm, for å kunne tilby deg en beskyttelse som passer til nettopp dine behov. En beskyttelsesfilm på mobilskjermen din holder ikke bare mobilen fin, men forebygger og beskytter den også fra skader som kan forårsake unødvendige kostnader. Dermed kan du heller bruke pengene på noe annet. 

En skjermbeskytter laget av vanlig plast er for deg som er litt mer forsiktig med mobilen din, eller som vet med deg selv at du sjelden er uheldig og får sprekker eller riper i skjermen. Denne beskyttelsen er nemlig laget av en tynn plastremse, noe som betyr at den ikke er like støtsikker som herdet glass. Til tross for dette beskytter plastfilmen utmerket mot små riper og sprekker som naturlig nok kan påvirke din Huawei P30 Pro dersom uhellet først skulle være ute.   

Dersom du heller ønsker en sterk og støtsikker beskyttelsesfilm, bør du velge Huawei P30 Pro skjermbeskytter med herdet glass. Det herdete glasset blir i prinsippet som et ekstraglass på smarttelefonen din som beskytter den mot både store riper og sprekker. Vi kan også tilby de populære skjermbeskytterne i herdet glass fra Copter - Exoglass til din Huawei P30 Pro. Exoglass er en skjermbeskytter som takket være kjemisk herdingteknologi under produksjonen, har lyktes å få en hardhetsgrad som tilsvarer omtrent tre ganger hardere enn andre skjermbeskyttere. Den beskytter også effektivt skjermen mot eksponering fra kjemisk aggressive omgivelser og mot støt. Dersom dette glasset skulle komme til å sprekke, trenger du ikke å være redd for å få glassplinter i fingrene eller på gulvet, da elastisiteten og holdbarheten i det forsterkede PET-filmlaget sørger for å holde glassplinten igjen på sin plass på mobilskjermen. 

Som eier av Huawei P30 Pro kan du få nøyaktig den hjelpen og støtten du trenger for å gjennomføre kjøpet ditt av en beskyttelsesfilm til telefonen din. Ved eventuelle spørsmål eller hindringer på veien i kjøpsprosessen din er du mer enn velkommen til å kontakte oss på vår chat her på hjemmesiden. Hvis du velger å legge inn bestillingen din hos skalhuset.no før kl. 16.00 på en hverdag, sendes bestillingen allerede samme dag. Og dersom du skulle angre kjøpet ditt, kan du alltid sende produktene dine tilbake innen 90 dager. Dette forutsetter at produktene er hele og forpakningen ubrutt. 

Vi vil at du som kunde skal ha en god opplevelse når du shopper hos oss på skalhuset.no, og vi jobber derfor alltid for at kundene våre skal bli så fornøyde som overhodet mulig. Nøl derfor ikke med å kontakte oss dersom du er usikker eller har noen spørsmål. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss på skalhuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din