• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S22 Ultra

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S22 Ultra

Foreløpig lanseringsdato for Samsung Galaxy S22 Ultra er i begynnelsen av 2022, og alle som venter på en virkelig god mobiltelefon med mange funksjoner og finesser, kan garantert glede seg til dette. Det antas at Galaxy S22 Ultra får et litt kantete design, den vil med andre ord minne om Galaxy Note-serien. Og hvis du lurer på hvilke farger den nye telefonen kommer i, har vi hørt rykter om at den blir tilgjengelig i svart, hvit og mørkerød. Den tynne skjermstørrelsen får en god oppdateringsfrekvens samt lys og klar oppløsning, akkurat som på de andre nye mobilmodellene fra Samsung. Kameraet vil selvfølgelig også leve opp til forventningene med oppdatert kameraprogramvare og utmerket bildeprosessor som vil forbedre kameraopplevelsen. Hva vet vi så om ytelsen på mobiltelefonen? Jo, vi stoler på at den får den samme gode ytelsen, RAM og lagringsplass som på resten av S21-serien, men også et kraftig batteri og rask ladehastighet. Trådløs lading og støtte for 5G som lar brukeren surfe i skikkelig høye hastigheter, bør også være en selvfølge for en moderne mobiltelefon! 

Mobiltilbehør til Galaxy S22 Ultra hos SkalHuset.no 

For å beskytte mobilen din mot støt og slag bør du investere i et mobiletui eller mobildeksel, og for å beskytte telefonskjermen finnes det slitesterke og effektive skjermbeskyttere laget av både plastfilm og herdet glass fra kjente merker. En skjermbeskytter er enkel å legge på telefonskjermen og beskytter effektivt mot både riper og sprekker. Det er rett og slett en billig mobilbeskyttelse som både beskytter og forlenger levetiden på mobiltelefonen din. 

Et mobildeksel beskytter baksiden av mobiltelefonen og er laget av mange forskjellige materialer. Du kan for eksempel velge mellom et plast-, TPU- eller silikondeksel. Hovedfunksjonen til et mobildeksel er å beskytte telefonen, men dekselet gir også telefonen et oppdatert og stilig utseende. Du kan nemlig velge deksler i flere forskjellige farger. En annen fordel med et mobildeksel er at telefonen blir ekstra grepsvennlig. Et mobiltelefondeksel beskytter både forsiden og baksiden av telefonen. Det finnes deksler i flere forskjellige modeller, farger og materialer. Våre lommeboketuier er spesielt populære. De gir omfattende beskyttelse og har smarte kortlommer slik at etuiet blir både en beskyttelse og en lommebok. Du får med andre ord en praktisk og stilig mobillommebok. Flere mobildeksler er i tillegg utformet med stativfunksjon som lar deg stille opp telefonen på en praktisk og enkelt måte, når du vil se en film eller serie. Finn det du trenger her hos SkalHuset.no! 

Ledninger, kabler og adaptere til Galaxy S22 Ultra

Vi tilbyr også et stort utvalg av kabler, ledninger og adaptere til din Galaxy S22 Ultra, slik at du kan dra full nytte av telefonen din. Hos SkalHuset.no finnes det kabler som tillater hurtiglading og trådløse ladere, men du finner også kabler for tilkobling til ekstern skjerm og kabler som lar deg overføre bilder, dokumenter og filer fra din Galaxy S22 Ultra til en annen enhet.

Prisgunstig tilbehør til Samsung Galaxy S22 Ultra på nettet 

Velkommen til å utforske vårt store utvalg av tilbehør til Galaxy S22 Ultra. Her finner du mobiletuier i flere forskjellige design, og hvis du ser etter et mobildeksel, kan du velge blant diverse deksler i ulike materialer og farger. Vi anbefaler også at du beskytter telefonskjermen med en skjermbeskytter. Det er en billig forsikring. Vi oppdaterer nettbutikken vår hele tiden! Finner du ikke det du leter etter i dag, er du velkommen til å komme tilbake i morgen! Du kan også alltid kontakte vår kundeservice dersom du har spørsmål om produktene våre eller om bestillingen din. Vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger! 

Produktet er lagt til i handlekurven din