• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

iPhone SE 2020 Skjermbeskytter

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

For oss på SkalHuset.no er det viktig at du beskytter din iPhonse SE 2020. Når skaden først inntreffer, blir reparasjonen av telefonen ofte en dyr historie. I utvalget vårt finner du markedets beste skjermbeskyttere til iPhone. En skjermbeskytter eller plastfilm hjelper deg med å beskytte telefonen mot smuss og kjedelige ripeskader som fort skjer når du minst venter det. Skjermbeskyttelse er det billigste alternativet til forsikring som du kan skaffe til telefonen din. Kombiner en skjermbeskytter med et mobildeksel, og iPhonen din er godt beskyttet for framtiden.

I sortimentet vårt finner du et hav av produkter til iPhone SE 2020. Vi har skjermbeskyttere av herdet glass, plastfilmer, matt anti-glare eller Copters populære Exoglass. Alle disse variantene av beskyttelse fungerer utmerket til iPhone og er enkle å påføre på telefonskjermen din. Hvilken beskyttelsesfilm man til slutt velger å kjøpe er ofte en smakssak. Ta deg tid til å lese om de ulike typene og dann deg din egen oppfatning av hvilken beskyttelse som passer for deg. Påføringen av beskyttelsesfilmen er relativt enkelt. Det første steget du bør gjennomføre er å lese brukermanualen som følger med i produktforpakningen. Denne pleier å være tydelig og lett å forstå. Før påføring bør du sørge for at smarttelefonen din er hel, ren og fri fra smuss slik at påføringen blir enklere. Dagens mobilbeskyttelse er generelt sett litt lettere å håndtere dersom man sammenligner med de gamle plastfilmene som ble solgt før i tiden. Disse var betydelig mye dårligere, og risikoen for bobler under skjermen var større. 

SkalHuset.no tilbyr alltid førsteklasses kvalitet på utvalgte produkter. Dersom du har spørsmål om noen av produktene våre, er du hjertelig velkommen til å skrive til kundeservice via chat eller e-post. Kundeservice finner du på support@skalhuset.se. Vi svarer alltid på spørsmål fra kundene våre så raskt vi kan. Vår høyeste prioritet er å hjelpe deg når du trenger det. SkalHuset.no satser også på raske leveringer. Om du bestiller en hverdag før kl. 16.00 pakkes og sendes ordren din samme dag. Du har allerede 90 dagers åpent kjøp på produkter som ikke er åpnet eller ødelagt. Når du bestiller via SkalHuset.no, får du alltid fri frakt dersom du velger vanlig brevpost som leveringsmetode. Hvis du heller vil ha brevpost som kan spores, tilkommer et lite gebyr på 49 kr. 

Du er hjertelig velkommen til SkalHuset.no. Vi håper du blir fornøyd med den nye skjermbeskytteren til din iPhone SE!

Produktet er lagt til i handlekurven din