• Levering fra 19 NOK
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy S10 Lite Skjermbeskytter

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Samsung Galaxy S10 Lite Skjermbeskytter

Samsung Galaxy S10 Lite er en telefon med mange forskjellige spesifikasjoner og funksjoner. Hvis du vil ha en telefon som kan hjelpe i hverdagens til tider umulige problemer, er det en du bør se etter. En Samsung Galaxy S10 Lite er imidlertid akkurat som nesten alle andre smarttelefoner relativt følsom for harde støt eller andre farer hverdagen kan utsette den for. Dette betyr at en eller annen form for beskyttelse er nødvendig for ikke å pådra seg unødvendige reparasjonskostnader. Vi i SkalHuset.se tilbyr en rekke beskyttelse for din Samsung Galaxy S10 Lite, inkludert flere forskjellige typer skjermbeskyttelse.

En skjermbeskytter er en beskyttende film laget av herdet glass eller plastfilm og beskytter din Samsung Galaxy S10 Lite mot riper og sprekker som kan påvirke telefonens glassskjerm. En skjermbeskytter kan med andre ord forhindre de høye og unødvendige kostnadene ved å reparere en ødelagt skjerm. Får du en sprekk i mobilskjermen bør du skifte dette glasset relativt umiddelbart da denne sprekken ellers kan gi større skader enn det du ser på utsiden. En sprekk kan nemlig bringe fukt og skitt inn i mobilen, som igjen i verste fall kan ødelegge den fullstendig. Velg derfor å kjøpe en beskyttelsesfilm hos oss på SkalHuset.se og reduser risikoen for at sprekken i det hele tatt oppstår i utgangspunktet.

Er du en person som er uheldig med dine materielle produkter og vet med deg at ulykken skjer ganske ofte, anbefaler vi en skjermbeskytter laget av herdet glass. Med dette blir telefonen mye mer støtsikker og tåler selv de litt større ripene og sprekkene som kan påvirke din Samsung Galaxy S10 Lite. Det kan sies at en beskyttende film av herdet glass er som et ekstra glass på den originale skjermen og dermed gir den en følelse veldig lik den på den ekte skjermen.

En skjermbeskytter laget av plastfilm kan derimot føles litt annerledes på skjermen, men trenger ikke å oppleves som dårligere. En plastfilm er for deg som er litt mer forsiktig med din Samsung Galaxy S10 Lite og vet med deg at du svært sjeldent får de materielle tingene dine ødelagt. Den er nemlig kun laget av en tynn plastlist men beskytter likevel veldig godt mot mindre sprekker og riper selv ikke den mest forsiktige kommer unna. Vi mener derfor at denne beskyttelsen er absolutt mye bedre enn ingenting i det hele tatt og kan flere ganger beskytte mobilen mot unødvendige reparasjonskostnader.

Ta kontakt med oss ​​på support@skalhuset.se, på Facebook Messenger eller i chatten her på nettsiden ved spørsmål så hjelper vi deg med å sortere spørsmålstegnet du har møtt.

Du er alltid velkommen til å finne den beste beskyttelsen til din Samsung Galaxy S10 Lites skjerm hos oss på SkalHuset.se!

Produktet er lagt til i handlekurven din