• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 T510 T515 Skjermbeskytter

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Merke

  • Lukke

Teknologien har i dag blitt en stor del av hverdagen til de fleste mennesker, og det mange som eier et nettbrett. Vi på skalhuset.no vet at mange vil beskytte de teknologiske produktene sine så godt som overhodet mulig for å slippe de høye kostnadene som kan oppstå dersom disse produktene går i stykker. Hvis du eier en Samsung Galaxy Tab A 10.1 og vil beskytte den optimalt, tilbyr vi på nettsiden vår alt fra deksel til etui og skjermbeskyttere. Dette beskriver vi litt nærmere i denne teksten. 

På skalhuset.no tilbyr vi beskyttelsesfilm fra mange forskjellige merker, som Hat Prince, ZAGG, Copter og selvfølgelig Samsung. En skjermbeskytter er en beskyttelsesfilm som enten er laget av herdet glass eller mykplast. Til din Samsung Galaxy TAB A 10.1 kan du her på skalhuset.no velge fritt blant både plastfilm og herdet glass, for å få nøyaktig den beskyttelsen du ønsker. 

En plastfilm er akkurat som det høres ut som, en beskyttelsesfilm laget av plast. Eller nærmere bestemt en ganske tynn plastremse. En tynn plastremse høres kanskje ikke all verden ut, men den beskytter din Samsung Galaxy Tab A 10.1 overraskende godt mot små riper og sprekker som av ulike årsaker kan oppstå på nettbrettet ditt. 

En skjermbeskytter laget av herdet glass fungerer som et ekstraglass som man setter på glasset til nettbrettet. Dette er litt mer slitesterkt enn plastfilmen og kan beskytte din Samsung Galaxy Tab A 10.1 mot store riper og sprekker. Hvis du vet at du er en uheldig person når det kommer til materielle ting, anbefaler vi på skalhuset.no at du velger en av skjermbeskytterne våre som er laget av herdet glass. 

Det kan være vanskelig å ta en beslutning når det kommer til hvilken type beskyttelsesfilm man skal velge til sin Samsung Galaxy Tab A 10.1. Ved eventuelle spørsmål eller hvis det er noe du lurer på, anbefaler vi deg å kontakte oss på support@skalhuset.no, i chatten på hjemmesiden eller på Facebook Messenger. Vi vil at besøket ditt på skalhuset.no skal føles trygt og at du får nettopp den skjermbeskytteren som passer deg og dine behov best. Vi hjelper deg gjerne gjennom kjøpsprosessen din slik at din opplevelse på hjemmesiden vår blir så bra som overhodet mulig. Hvis du likevel skulle innse at du har bestilt feil skjermbeskytter til din Samsung Galaxy Tab A 10.1, men enda ikke har åpnet forpakningen, har du alltid 90 dagers åpent kjøp. Dette forutsetter at produktet er helt og som nevnt at forpakningen er ubrutt. 

Ta vare på din Samsung Galaxy Tab A 10.1 og unngå unødvendige kostnader på grunn av slitasje eller sprekker i skjermen, noe en beskyttelsesfilm kan forhindre. Vi hjelper deg med å holde nettbrettet helt og i god stand så lenge som overhodet mulig. Du er velkommen til å handle skjermbeskytter her hos oss på skalhuset.no!

Produktet er lagt til i handlekurven din