• Gratis brev levering
  • Du har alltid åpent kjøp i 90 dager
  • Rask levering

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

 Gratis brev levering!

 90 dagers åpent kjøp

Ingen tollgebyrer eller andre avgifter vil bli lagt til, les mer her

Adidas


 

 

 

Bestselgere

Filter:

Farge

  • Lukke

Produkttype

  • Lukke

Egenskaper

  • Lukke

Materiale

  • Lukke

Passer til

  • Lukke

Adidas til iPhone

Adidas er et velkjent merke som de fleste kjenner til. Adidas er også et internasjonalt merke av høy kvalitet som folk flest henvender seg til når det gjelder klær og sko. Så det er ikke rart at de har utvidet horisonten og begynte å lage mobilbeskyttelse som går hånd i hånd med deres øvrige nisje. Adidas sier ofte at de er «all in» – og vi som jobber på SkalHuset kan gå god for dem, ettersom vi har testet deres fantastiske mobilbeskyttelse. Adidas er all in, SkalHuset er all in – er du all in?

Adidas' historie

Adidas ble grunnlagt i 1949 av Adolf Dassler i Tyskland. Siden oppstarten har de fokusert på sportsklær, noe som har gitt dem en pionerstatus i markedet. Adidas har over 50 000 ansatte over hele verden, og kjente idrettsutøvere som Lionel Messi og James Harden har vært ambassadører for dem.

Adidas og Apple

Adidas og Apple? Helt korrekt. Det er ikke et helt usannsynlig samarbeid, ettersom begge disse selskapene er tungvektere i sine respektive bransjer. Det at de i tillegg samarbeider om mobilbeskyttelse kan oppleves som svært sjokkerende. Men da har du ikke hørt hele historien.

Allerede på 90-tallet samarbeidet Adidas og Apple. Da lanserte de nemlig et par joggesko sammen. Disse solgte kanskje ikke så veldig godt på markedet, siden de færreste har hørt om disse joggeskoene. Poenget vårt er at samarbeidet mellom Adidas og Apple har pågått lenge!>

Adidas mobilbeskyttelse

I dag har Adidas begynt lanseringen av rimelig, stilig og funksjonell mobilbeskyttelse av høy kvalitet. De lager alt fra deksel til etui, spesielt tilpasset iPhones fra Apple. Hvis du for eksempel har en iPhone Xs, eller en iPhone Ex max – da er Adidas mobilbeskyttelse helt perfekt for deg.

Adidas og Samsung

Nå har Adidas også begynt å lage deksel til Samsung. Først ut er Galaxy S10, Galaxy S10 Plus og Galaxy S10e. Vi håper og tror at vi vil se flere produkter til forskjellige modeller fra Samsung, noe vi selvfølgelig synes er veldig gøy, da dette er noe som er veldig etterspurt.

Hvem er du?

Vi på SkalHuset fokuserer på deg som kunde. Vi satser i tillegg på å bli den største på markedet innen mobiltilbehør. Hva er ditt mål? For deg som er på vei oppover, er Adidas mobilbeskyttelse helt optimalt. Målgruppen til Adidas er det ambisiøse, konkurransedyktige og moderne mennesket. Du kan kjøpe smakfull, fargerik og stilig mobilbeskyttelse fra Adidas hos oss allerede i dag. Husk å bestille før klokken 16.00, så sender vi pakken samme dag – husk at du også får gratis frakt!

Produktet er lagt til i handlekurven din